Informatie

De hele collectie offline beschikbaar en direct orders plaatsen.

Waarom Webshop

Deze app vervangt de catalogus en geeft gebruikers de mogelijkheid om uw collectie tot in detail te bekijken. Daarbij kun je of de consument zelf orders aanmaken, deze digitaal ondertekenen en versturen. Je ontvangt hier een bevestiging van per mail met daarbij alle informatie.

Hoe werkt het

Indien er interesse is wordt de app op maat aangeleverd. Dat wil zeggen met uw logo, kleuren en de templates zo, dat ze kloppen met uw huidige offerte opmaak. Via een handige import functie kun je alle huidige klanten en producten importeren.

Voor wie

De webshop app is voor zowel de consument als voor de dealer een interessant middel om snel een kijkje te nemen in de huidige collectie. Altijd up to date, zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk mee te nemen naar klanten en geeft alle mogelijkheden om alle soorten uitvoeringen tot in de detail te bekijken.

Instructie

Licentie

Voor een klein bedrag per maand kun je deze app binnen een dag in gebruik nemen.

Contact

Is er interesse, neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Customizen

Bij een akkoord wordt de app zo ingericht dat deze helemaal past in uw huisstijl en bedrijfsproces.

Functies

Digitale handtekening

De klant kan bij het akkoorderen van de order een digitale handtekening plaatsen die mee gestuurd wordt met de bevestiging.

Synchroniseren

Voor het up to date houden van de klanten, afbeeldingen en producten wordt er gebruik gemaakt van een handig synchronisatie mechanisme.

Producten aanmaken

Indien er producten tijdelijk toegevoegd moeten worden, is hier een aparte mogelijkheid voor zodat de order meteen compleet kan worden vestuurd.

Klanten invoeren

Ook nieuwe klanten kunnen zich registreren zodat de order meteen compleet kan worden vestuurd.