Informatie

Geef als manager, directeur, coach, begeleider of club via de telefoon een belangrijke mededeling door zodat iedereen op tijd hier van op de hoogte is. Geen gechat, belschema's of mailtjes die niet gelezen worden.

Waarom TeamBuddy

TeamBuddy is een concept dat gebruik maakt van het versturen van push notificaties via de mobiele telefoon. Uit ervaring is gebleken dat het moeilijk is om spelers van een team of van een club op tijd op de hoogte te brengen van wijzigingen in bijvoorbeeld trainingstijden, wedstrijden of aangepaste kleding.

Hoe werkt het

Maak als beheerder (club of begeleider) een team aan met leden. Dit kan handmatig of via een eenvoudige import functie. Hiermee kunnen grote aantallen binnen enkele seconden worden aangemaakt. Alle ingevoerde leden krijgen een mail met een uitnodiging en korte instructie.

Voor wie

In de huidige groepchats die door teams worden gebruikt verdwijnen vaak de belangrijke mededelingen door de onbelangrijke. Vandaar dat het via TeamBuddy alleen voor de coach, de begeleider of de club mogelijk is om meldingen te versturen. Verstuur als club naar alle leden of juist naar een bepaalde groep begeleiders een mededeling.

Instructie (binnenkort beschikbaar)

Licentie

Er zijn drie verschillende types. Afhankelijk van het type is het mogelijk om meerdere leden aan een team toe te voegen. Elk team heeft 1 beheerder die de agenda opstelt en mededelingen verstuurt.

Aanmelden

Binnenkort is de app beschikbaar in de diverse stores.
Vanaf dan kan men zich hier registreren.

Download app

Momenteel is de app alleen voor iOS beschikbaar.

Functies

Mededelingen

Via de telefoon of de website kan de beheerder een korte mededeling sturen naar alle leden van het team. De leden ontvangen een melding dat er een nieuw bericht is geplaatst.

Agenda

De agenda kan via de website worden aangemaakt door de beheerder. Deze agenda staat los van de mededelingen en toont alle ingeplande activiteiten met locatie.

Push berichten

Via de website kan de beheerder instellen wie er pushberichten ontvangen. Alleen nieuwe mededelingen worden met een pushbericht aangekondigd op de telefoons van de leden.

Mail berichten

Via de website kan de beheerder per lid aangeven of er (ook) een mail wordt verstuurd met daar in de mededeling zodat leden zonder de app ook op de hoogte worden gehouden.

Prijzen

Easy

0 /jaar

1 Groep

5 Leden

Notificaties

Mailondersteuning

Bestel nu

Pro

15 /jaar

1 Groep

20 Leden

Notificaties

Mailondersteuning

Bestel nu

Excellent

39 /maand

25 Groepen

500 Leden totaal

Notificaties

Mailondersteuning

Bestel nu

Start vandaag met een gratis versie!

Aanmelden!